Mijn ex is aan het daten!

Mijn ex is aan het daten!

Posted on 12. jun, 2013 by in Ex terugkrijgen

” Mijn ex is aan het daten ” is natuurlijk niet iets wat je van de daken zou willen schreeuwen. Van het feit dat je ex met iemand anders aan het daten is kan je zelfs van slag af raken. Je moet zeker niet denken: ” ik mis mijn ex en nu is die ook nog aan het daten met iemand anders “, want het betekent echter zeker niet dat je geen kans meer maakt. Als je opbelt en vraagt over je ex zijn of haar date dan kom je alleen maar wanhopig over. Dit werkt dus alleen maar averechts. Doe dit niet neem even een pauze en realiseer je het volgende.

Mijn ex is aan het daten, wat is hier de positieve kant van?

Het is natuurlijk niet direct positief als je ex met iemand anders date, maar je zou het wel van de positieve kant in moeten zien. Denk niet help, mijn ex is aan het daten met iemand anders, maar realiseer jezelf het volgende:

  • Je ex voelt zich net zo ongemakkelijk om weer opnieuw met iemand te daten.
  • Iemand anders heeft niet hetzelfde verleden met je ex als jij, wat uiteindelijk in je voordeel werkt.
  • Iemand die net een relatie achter de rug heeft ontmoet kort hierna bijna nooit iemand waarmee hij of zij daadwerkelijk voor langere tijd gelukkig word. Onderzoek wijst uit dat 90% van zulk soort relaties niet werken. Het loont dus om te wachten.
  • Hoe langer het duurt voor jullie weer contact hebben, hoe meer je ex de verbroken relatie zal waarderen als iets positiefs. Je ex gaat mogelijk steeds meer terugdenken aan alle goede dingen, in plaats van aan de slechte. Dit werkt uiteindelijk in je voordeel als je ex met iemand anders date.
  • Zie het juist van de positieve kant als je ex met iemand anders date. De kans is groot dat je ex inziet dat iemand anders niet zo geweldig is als het lijkt vergeleken met jullie verbroken relatie.
  • En de laatste tip, raak niet in paniek bij de gedachte ‘mijn ex is aan het daten oh jee wat moet ik doen’!

Als je ex met iemand anders date en jij wilt weten hoe jij je ex weer terugkrijgt lees dan mijn ’9 gouden ex terug tips’! Deze is te downloaden aan de rechterkant van de pagina. Vul even je naam en e-mailadres in en de tips openen zich vanzelf. Start vandaag met het terugkrijgen van je ex!

Nog geen reacties!

Ben jij de eerste die reageert?