Hoe krijg ik mijn man terug?

Posted on 19. mrt, 2013 by in Ex terugkrijgen

Hoe krijg ik mijn man terug is een vraag die makkelijker gesteld is dan beantwoord. Je hebt net het gesprek met je man gehad en nu is het officieel. Wat nu? Moet je onmiddellijk naar de telefoon rennen om je man terug te winnen? Of moet je een sms bom op hem loslaten?

Het is heel normaal dat je jezelf laat verleiden tot zulk soort taferelen, maar het is niet echt de beste manier op de vraag: ‘Hoe krijg ik mijn man terug?’ te beantwoorden. In feite is paniek de vijand. Paniek staat gelijk aan wanhoop. Wanhoop en boosheid zijn de vijand.

In dit artikel ontdek jij hoe je je paniek gevoelens kunt onderdrukken en hoe je jezelf kunt kalmeren, zodat je daarna een nieuwe strategie kunt gaan handhaven. Dit is de eerste stap naar het antwoord op de vraag ‘hoe krijg ik mijn man terug?’.

Hoe krijg ik mijn man terug – vanwaar deze paniek?

Misschien ben je normaal gesproken een heel verstandig persoon, maar op het moment dat je huwelijk verbroken wordt spreekt meestal je gevoel in plaats van je verstand. Op die manier beland je in een situatie waarin je dronken je ex opbelt en smeekt dat je hem terug wilt…

Waarom zijn deze gevoelens na een huwelijk zo sterk? Deze gevoelens komen voort uit de machteloos die je ervaart. Nadat je huwelijk over is kom je in een situatie die je nog nooit hebt ervaren. Ook al was je al niet gelukkig in het huwelijk zelf, dat was ten minste een situatie die je al kende. Je voelt een directe noodzaak om iets te doen waardoor je weer grip krijgt op de situatie.

Dus je kiest ervoor om dingen te doen die het uiteindelijk alleen nog maar erger maken. Voordat je iets kan doen om je huidige situatie te veranderen, moet je ervoor zorgen dat je deze paniek gevoelens kan onderdrukken zodat je weer verstandig gaat nadenken.

In het ’9 gouden ex-terug tips’ pdf boekje ontdek jij hoe jezelf kunt kalmeren en je de paniek gevoelens kunt onderdrukken. Daarnaast geef ik je 9 praktische tips om je ex terug te krijgen! Vul je naam en email rechtsboven op deze pagina in en ontdek gelijk wat jij moet gaan doen!

Nog geen reacties!

Ben jij de eerste die reageert?