Ex vriendin terugwinnen?

Posted on 18. mrt, 2013 by in Ex terugkrijgen

Je ex vriendin terugwinnen gaat helaas niet vanzelf. Heb jij er wel eens over na gedacht hoe andere mensen jou relatie positief kunnen beïnvloeden? Dit brengt je namelijk weer een stap dichter naar je ex vriendin terugwinnen.

Vaak is het daten van anderen precies wat je nodig hebt om in te zien dat de wereld nog niet voorbij is. Op deze manier kan je ex vriendin ook zien dat zelfverzekerd bent, niet wanhopig bent en doorgaat met je leven.

Hiermee bedoel ik niet het daten met je ex vriendin. De focus ligt bij een heldere lichaam en geest. Je moet ervoor zorgen dat je weer in de ‘picture’ verschijnt. Op welke manier helpt dit mij, vraag jij je waarschijnlijk af. Je ex terugwinnen gaat dus niet vanzelf, maar is zeker niet onmogelijk!

Je ex vriendin terugwinnen

Je ex vriendin terugwinnen door te daten? Misschien ben je bang dat je ex vriendin erachter komt dat je date met iemand anders. Dit werkt juist in je voordeel. Meestal betekend dit dat je door gaat met je leven.

Het is natuurlijk in jou geval zo dat je helemaal niet echt doorgaat met een leven zonder je ex, maar dit weet je ex niet. Als je de stap neemt om met iemand anders te gaan daten dan krijgt je ex zeker niet het gevoel dat je paniekgevoelens hebt of wanhopig bent. Integendeel, je komt juist zelfverzekerd en sterk over.

Als je op date gaat met iemand anders groeit je zelfvertrouwen weer een stukje. Het geeft je een goed gevoel dat iemand anders je ook aantrekkelijk kan vinden. Daarnaast is het goed om wat plezier te hebben tijdens je afkoelperiode.

Het maakt niet uit of je uitgevraagd word of dat je zelf iemand uit vraagt. Het feit dat je op date bent betekend dat er een leven is na je ex vriendin. Ook al is deze relatie niet permanent, het geeft je in ieder geval een goed gevoel.

Als je op date bent met een andere man of vrouw, dan heb je geen tijd om in je bed te gaan liggen denken aan je ex. In plaats van je ellendig te voelen, ben je iets constructiefs aan het doen!

Je ex vriendin terugwinnen is dus niet alleen een kwestie van vast blijven houden aan je ex. Het daten van anderen kan je goed helpen om je ex terug te winnen!

Wil jij weten wat nog meer helpt om je ex vriendin terug te winnen ontdek dan de 9 gouden ex-terug tips. Vul je naam en emailadres rechtsboven op deze pagina in en ontdek direct wat jij nog meer kunt doen om je ex vriendin terug te winnen!

One Response to “Ex vriendin terugwinnen?”

  1. stanley

    06. aug, 2013

    Mijn ex is pas weer aan het daten , met een nieuwe collega . Er was meteen een klik met hem zei ze . Ik noemde dat verliefd zijn maar ze kende hem pas 2 dagen. Is ook een collega van mij trouwens . Ze wilt gewoon leuke dingen doen zei ze en als ze wilt zoenen dat doet ze dat of echt een heel intieme relatie beginnen ook . Terwijl ze altijd zei “nee dat doe ik niet” Er bestaat pas kans dat ik over een half jaar kans heb om haar terug te winnen want zolang mag ik niks bij haar proberen zei ze . Mijn grootste probleem is nl dat als zij daadwerkelijk heeft gezoend of heel intiem is geweest met hem ,die gedachte altijd door mijn kop zal spoken ook met het feit dat ze die man echt heel kort kent en dat ze sex of zoenen met andere mannen nodig heeft om zichzelf ook weer terug te vinden . Ik kon dat helaas niet verkoppen en de gedachtes maken mij gek . Want stel je voor ik heb haar terug gewonnen en dat zie ik dan de collega waarmee ze heeft liggen rollebollen op een werkdag bijv. Ik de gedachte niet aan . Hoe kan ik daarmee omgaan

    Reply to this comment

Ben jij de eerste die reageert?