Tips om je ex terug te krijgen

Posted on 28. mei, 2013 by in Ex terug tips

Tips om je ex terug te krijgen zijn zonder meer verstandig om te raadplegen indien jij je ex terug wilt. Mocht je op zoek zijn naar een boek in plaats van een artikel dan verwijs ik je direct naar ‘ex terug methode‘ artikel.  In dit artikel behandel ik een aantal tips die niet gelijk voor de hand liggen. In dit artikel ga ik het namelijk hebben over het ontmoeten en daten van andere personen dan je ex om juist je ex terug te krijgen!

In dit artikel beschrijf ik:

Hoe nieuwe mensen jou relatie positief beïnvloeden

Nu denk je misschien: ‘waarom zou ik ervoor kiezen om juist te gaan daten met anderen op het moment dat ik mijn ex terug wil’. Ik zeg ‘goede vraag!’. Een aantal redenen om op date te gaan en andere mensen te ontmoeten:

 • Behoed jezelf van denken aan je ex; op het moment dat jij de deur uit bent met iemand anders heb je geen tijd om aan je ex te denken.
 • Zelfvertrouwen; door te gaan daten met anderen krijg je meer zelfvertrouwen.
 • Verdergaan met je leven; misschien denk je dat als je ex er achter komt dat je date met iemand anders dat dit negatieve invloed heeft om je terugkeer bij je ex, het tegendeel is echter waar! Op het moment dat je ex ziet dat jij je weer mengt in sociale omgevingen met anderen denkt je ex juist dat je verder gaat met  je leven en niet teveel stilstaat bij wat er is gebeurd. Dit vergroot je kansen aanzienlijk.

Hier volgen een aantal tips om je ex terug te krijgen via het ontmoeten en daten van ‘nieuwe’ mensen!

Tips om je ex terug te krijgen: ontmoet nieuwe mensen

Indien je een lange tijd een relatie gehad hebt, kan het zo zijn dat je een beetje terughoudend bent in het ontmoeten van nieuwe mensen. Nu is het de tijd om dit te veranderen, omdat je nu van jezelf weet dat je niet zoekt naar een relatie voor de langere termijn.

Omdat je focus toch bij het terugwinnen van je ex ligt is het niet nodig om je zorgen te maken over of het wel iemand is die werkelijk bij je past. In plaats daarvan kan jij je focus leggen op het hebben van plezier en het maken van nieuwe vriendschappen.

Tips om je ex terug te krijgen: Eerste stappen zetten

Als je al een tijdje niet meer gedatet hebt, dan kan het je misschien moeite kosten om weer die eerste stap te zetten. Want waar ontmoet je mensen? Gelukkig helpt de hedendaagse technologie ons een handje.

Tips om je ex terug te krijgen: Internet date

De gemakkelijkste plaats om een date te zoeken is op internet. Via sites of social media kun je een heel eind komen.

Sites kunnen je helpen om een match te vinden tussen jou en iemand anders. Jou zou ook eventueel kunnen gaan chatten om iemand te ontmoeten via internet.

Social media zou je eventueel nog beter kunnen gebruiken, omdat je hiermee gelijk iemands hele profiel kan scannen en kijken of die persoon bij je past. Ook kun je zien of jullie dezelfde mensen kennen.

Op dit moment zoek je toch niet naar iets vasts, dus internet volstaat om nieuwe mensen te ontmoeten.

Tips om je ex terug te krijgen: Een helpende hand

Als het niet wil lukken via internet of het lukt je niet op eigen houtje, dan kan het misschien een goed idee zijn om vrienden en familie een handje te laten helpen. Hierbij regelt een van je familieleden of vrienden een date. Sommige mensen vinden het leuk en anderen hebben er juist een hekel aan. Misschien ligt het niet in je comfort zone, maar het kan een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten.

Tips om je ex terug te krijgen: Een date plan maken

Als het daten op zichzelf een probleem is dan moet je ervoor zorgen dat je jezelf dwingt om het te doen. Dit kan heel moeilijk zijn. Je moet jezelf een doel stellen, zodat je deze ook werkelijk behalen kan.

Het gestelde doel tijdens de afkoelperiode zou het daten van 1 iemand per week moeten zijn. Hierbij zou het het mooiste zijn als het ook nog met dates met verschillende personen zijn.

Het kan misschien heel oncomfortabel voor jezelf zijn om dit te doen, maar elke nieuwe date is weer een klein stukje makkelijker. Belangrijk hierbij is om het gewoon te doen. Je moet je angsten en excuses links laten liggen en er gewoon voor gaan.

Wat als dit niet werkt voor mij?

Jij bent op zoek naar tips om je ex terug te krijgen. Het ontmoeten en daten van andere mensen dan je ex helpt allicht om je ex terug te krijgen. Wil jij naast deze tips ook nog andere tips ontdekken download dan mijn 9 gouden tips in het ‘ex terug methode‘ artikel of vul je naam en e-mailadres rechts op deze pagina in en download de tips direct!

One Response to “Tips om je ex terug te krijgen”

 1. joyce

  26. sep, 2013

  Ik wil mij vriend terug.wij hebben nog nooit ruzie gehad
  Hij had 2 dag voor ons trouw uit gemaak.
  Hij had geen anderen
  Wij zijn al 2maanden uit
  Woon samen in een huis,apart kamer.

  Reply to this comment

Ben jij de eerste die reageert?