Ik mis mijn ex! Wat moet ik doen?

Posted on 23. mrt, 2013 by in Ex terug tips

‘Ik mis mijn ex’ is waarschijnlijk een uitspraak die je niet zomaar intypt op internet. Zonder dat je het misschien zelf beseft wil je waarschijnlijk graag weten hoe je je ex terug krijgt. Alles begint met het eerste contact. Hoe je dit contact weer opnieuw legt en wat je daarna moet gaan doen om je ex terug te krijgen lees je in dit artikel! IK MIS MIJN EX – NO MORE ;) !

Ik mis mijn ex

Ik mis mijn ex – 1  Leg het eerste contact

Je hebt het gevoel dat je er klaar voor bent. Nu is de tijd om een plan te maken en weer contact op te nemen. Uiteraard met het doel om weer bij elkaar te komen. Begin met een simpel telefoontje. Het doel van het telefoontje is alleen om hem of haar weer een keertje te zien. Een korte ontmoeting is al genoeg, dus geen date of ‘ik wil met je praten’. Denk bij het plegen van het telefoontje niet aan gedachtes zoals ‘ik mis me ex’ of andere wanhopige gedachtes. Het enige doel is om elkaar weer eventjes leuk te zien en uiteraard weer proberen om een klein vonkje over te laten springen.

Het begint allemaal met een telefoontje, maar niet zomaar een telefoontje. Je moet een juiste aanpak kiezen om je ex weer te benaderen. Hier zijn wat richtlijnen:

  • Probeer je ex alleen te bellen als je denkt dat hij of zij wat tijd over heeft om alleen te praten
  • Richt je op enkel en alleen leuke dingen. Haal geen oude koeien uit de sloot.
  • Bereid je voor om iets goeds uit je relatie naar boven te halen
  • Houd het kort
  • Vraag je ex om je even voor een korte activiteit te ontmoeten. Even samen lunchen is beter dan gelijk te dineren. Je ex heeft misschien de angst dat je oude koeien uit de sloot gaat halen met een lang gesprek. Stel hem of haar op het gemak door te zeggen dat het maar een half uurtje duurt.
  • Denk niet ooh ‘ik mis mijn ex’ zo, voorkom wanhopige gedachtes

Als je aan het praten bent me je ex moet je ervoor zorgen dat je alles luchtig houd. Op het moment dat het na een paar minuten weer dreigt uit te lopen op een herkenbaar vervelend onderonsje, dan moet je snel stoppen met het gesprek.

Vraag gewoon wanneer jullie kunnen afspreken, je hoeft er echt niet omheen te draaien. Wees specifiek over de tijd, locatie, dag en activiteit. Bel ongeveer een week voordat je elkaar wilt zien. Die week kun je gebruiken om nog wat dingen voor te bereiden.

Ik mijn mijn ex 2 – omgaan met voicemail

Het zou zo kunnen zijn dat je helemaal klaar zit om het gesprek te gaan voeren en je de voicemail krijgt. Waarschijnlijk weet je ex nu dus dat je gebeld hebt. Laat echter nog geen bericht achter.

Misschien kom je nu in de verleiding om je ex 500 keer per dag te bellen, totdat je hem aan de lijn hebt. Dit is echter een slecht idee. Als je een keer gebeld hebt en je krijgt de voicemail, dan moet je een paar dagen wachten voordat je weer gaat bellen. Aangezien je misschien angstig bent om te bellen, is dit lastig. Als je het volhoud om een paar dagen te wachten dan krijgt je ex niet het gevoel dat je wanhopig bent. Je moet dus denken ik mis mijn ex niet meer in plaats van ik mis mijn ex!

Hoe minder wanhopig je overkomt, des te groter de kans dat je ex opneemt. Het zou misschien zo kunnen zijn dat het toch zijn gedachtes begint te prikkelen als hij of zij ziet dat jij gebeld hebt.

Door een paar dagen te wachten groeit deze nieuwsgierigheid. Het zou ook zo kunnen zijn dat je ex belt om te vragen waarom je belde. Dit is alleen maar beter! Je ex moet vooral niet het idee hebben dat jij met de gedachte ‘ik mis mijn ex’ in je hoofd rond loopt.

Als jij wilt weten wat je nog meer kunt doen om daadwerkelijk je ex terug te krijgen ontdek dan de ’9 gouden ex-terug tips’ rechtsboven op deze pagina. Vul je naam en e-mail adres in en je ontdekt hoe jij je ex terug krijgt en wat je allemaal kunt doen als het opbellen van je ex nog een stap te ver is! Download de ’9 gouden ex-terug tips’ direct!

Nog geen reacties!

Ben jij de eerste die reageert?