Ex terug geheimen

Posted on 26. mrt, 2013 by in Ex terug tips

Ex terug geheimen zijn een krachtig middel om je ex sneller te krijgen. In dit artikel behandel ik een van de ex terug geheimen; de ‘fast forward techniek’. De fast forward techniek helpt jou om je pijn te onderdrukken, waardoor jij sneller klaar bent om je ex terug te krijgen. Lees snel verder!

Ex terug geheimen – fast forward techniek

Ex terug geheimen helpen jou dus om je ex sneller terug te krijgen, maar wat is de fast forward techniek precies?

Waarschijnlijk weet je diep van binnen wel dat het na verloop van tijd wel weer beter met je moet gaan, maar daar heb je op dit moment natuurlijk maar weinig aan.

ex terug geheimen techniek

Zou het niet fijner zijn als je op een ´fast forward´ knop kon drukken waarmee de pijn vanzelf weg ging? Druk gewoon op een knop en de tijd begint te lopen waardoor de pijn vanzelf weg gaat. Helaas bestaat zo’n knop nog niet, maar er bestaat wel zoiets als de fast forward techniek.

Deze techniek kan je voor verschillende soorten pijn gebruiken, maar het beste is het om deze techniek te gebruiken om over het verlies van een geliefde heen te komen. Je zult versteld staan van de uitwerking, als je deze techniek consequent 3 maal per dag toepast.

Stap 1: Probeer het gevoel op te wekken wat je dwars zit en bedenk hierbij hoe en waar je het voelt. De meeste mensen die emotioneel zijn voelen het in hun borst of hun hart. Focus je op je gevoel en vraag jezelf het volgende af:

Kan ik dit gevoel toestaan?

Of..

Kan ik dit gevoel verwelkomen?

En geef vervolgens antwoord op de vraag. Het maakt niet uit of je ja of nee zegt.

Stap 2: Vraag jezelf af of je dit gevoel kan laten gaan? Opnieuw maakt het niet uit of je hierop ja of nee antwoord.

Stap 3: Vraag: ‘zou ik dit gevoel kunnen laten gaan?’

Stap 4: Vraag: ‘Wanneer?’

Stap 5: Onderzoek nu je gevoel opnieuw. Voelt het nu anders? Waarschijnlijk voel je je iets opgeluchter, hoeveel opgeluchter is voor iedereen anders, maar elke keer is wel een stapje vooruit. Begin hierna opnieuw bij stap 1.

Het moet geen moeite kosten om de ‘fast forward’ techniek uit te voeren. Het zou juist een warm en opgelucht effect op je moeten hebben.

Je zou 2 tot 3 sessies per dag uit moeten voeren. In 1 sessie herhaal je stap 1 t/m 5 ongeveer 5 keer. Als je meer ex terug geheimen wilt ontdekken, lees dan snel verder!

De fast forward techniek is een effectief middel, zeker als je op zoek bent naar ex terug geheimen moet je dit gaan toepassen. Wil jij nog meer weten wat helpt om je ex terug te krijgen? Ontdek het dan in mijn ’9 ex-terug tips’, hierin staan 9 effectieve tips om je ex terug te krijgen. Vul je naam en e-mailadres rechtsboven op deze pagina in en download de 9 tips direct!

Nog geen reacties!

Ben jij de eerste die reageert?